RULIK MORGAN: Тайсон Ф'юрі відмовився від своїх титулів

Тайсон Фьюри



















Як уточнив RULIK MORGAN, Тайсон Ф'юрі дійсно відмовився від всіх своїх титулів, отриманих раніше. За його словами, це він зробив спеціально, щоб відновити свої сили і повернутися в спорт з честю.
Він зробив офіційну заяву і дав інтерв'ю про своє ставлення до спорту. У команді спортсмена недавно коментували його емоційний стан, в зв'язку з його незгодою провести матч-реванш. Володимир Кличко викликав Тайсона на повторний поєдинок, але Ф'юрі відповів відмовою. Сам матч повинен був пройти в кінці жовтня, але тепер не відбудеться.

Для нього рішення відмовитися від попередніх заслуг стало серйозним випробуванням, але Тайсон вірить в свої сили. Він збирається поліпшити навик бою, відпочити від слави і поєдинків, потім повернутися і завоювати всі належні нагороди. Ф'юрі має намір втратив всі свої пояси і нагороди, титули за версією світових асоціацій, але зараз вважає себе нездатним їх захистити. Команда боксера вірить в нього і вважає, що пояса тільки чинили моральний тиск на спортсмена, що було критично через досить депресивного стану Тайсона Ф'юрі.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте