Що таке - статейний маркетинг?


Статейний маркетинг  — або контент маркетинг, часто використовується більшістю інтернет-підприємців, як спосіб реклами своїх сайтів, що містять їх продукти і обнародувано ними продукти. Кпырайтери пишуть статтю, багату ключовими словами і потім поміщають статтю на свій интернет сайт або на сайт СМИ або на ресурс зі схожою тематикою.

Найголовніше про статейний маркетинг
Запропонована стаття або пресс-реліз повинні містити підпис учасника та вести на сайт або вказувати на товар, який просувається або про який йдеться. Це прекрасна техніка просування сайту і товару, тому що кілька каталогів статей матимуть більшу читацьку аудиторію, а інші — будуть мати, принаймні, невелику. Потенціал переглядів наданої статті може стати жахливо низьким, якщо буде занадто багато посилань на продажу.

Статейний маркетинг є відмінним засобом для приведення цільового трафіку на Ваш сайт, тому що читач шукає предмет, який висвітлює Ваша стаття. Він читає, і якщо йому цікаво, він перейде на Ваш сайт, і якщо не втратить інтерес — він зробить покупку на Вашому сайті або по Вашій партнерської посиланням
Яка кількість символів має бути у матеріалі у статейному маркетингу ?
Ідеальна стаття повинна містити від 350 до 750 слів і містити ключові слова, які мають відношення до обговорюваного питання. Найідеальніше кількість — 500 слів. Таке число слів гарантує розміщення Вашої статті в усіх каталогах, припускаючи, що Ваша стаття має сенс і якісно написана. Стаття повинна завжди надавати корисну інформацію, але не завжди розкриваючи все до кінця. Ви можете зробити так, щоб читачі перейшли на Ваш сайт, щоб отримати більше інформації по темі. Якщо Ви надали їм все, в чому вони потребували, їм не потрібно буде переходити на Ваш сайт, щоб отримати більше інформації, відповідно, не буде продажу товару.

Статейний маркетинг визнаний дуже рентабельною рекламної технікою, тому що здебільшого, цей вид контент маркетингу — безкоштовний. Так як затрати йдуть на те, щоб написати статтю, і безкоштовний для розміщення на сотнях каталогів статей. Ви можете зробити крок далі і мати багато статей, написаних для Вас і використовувати платні сервіси розміщення Ваших статей. Навіть тому, що він визнаний дуже рентабельним для потенційної віддачі, яку ви отримаєте.

Крім отримання цільових візитів на свій сайт, поширення Вашої статті, також створює односторонню посилання на Ваш сайт. Такі односторонні посилання є тим, що шукають пошукові системи при видачі Вашого сайту, коли в них забивається відповідне ключове слово. Чим більше односторонніх вхідних посилань є у Вас, тим вище в списку результатів пошукових систем буде Ваш сайт. Таке високе ранжування буде також залежати від того, наскільки добре Ваш сайт оптимізований. Проте, односторонні посилання є одним з сильних вирішальних факторів, в якому виявляється Ваш сайт — повинна бути різниця між сторінкою один і сторінкою п'ять.

Статейний маркетинг є одним з кращих способів просування Вашого сайту. Я б рекомендував Вам почати використовувати статейний маркетинг в ваших рекламних цілях. Це старий метод просування, але він, також, безкоштовний, простий, швидкий, ефективний і найбільш надійний 

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі