Porsche запустив сервіс підписки на авто за $ 2000 в місяць


Картинки по запросу porsche

Для тих, хто хоче їздити на Porsche, але не бажає купувати авто, бренд почав тестувати послугу сервісу. Нова програма Passport дозволяє за $2000 в місяць отримати доступ до восьми моделей Porsche на вибір, включаючи 718 Boxster, Cayenne і Cayman S. Поки є можливість тестувати тільки в американському місті Атланті.

Крім стандартної, є преміальна програма Прискорення. За 3000 доларів можливо отримати доступ до 22 моделей та модифікацій німецького бренду, включаючи 911 Carrera S, Macan GTS і Cayenne S E-Hybrid SUV. В ціну обох програм входять податки, реєстраційний збір, страхування, засоби на утримання та утримання.

При оформленні підписки потрібно заплатити одноразову збір в $ 500 і пройти кредитну перевірку. Межкінцям Атланти, підписавшись на програму, доставляють їх Porsche дому вже у листопаді. Вони також можуть попередити про зміну моделі за допомогою програми Porsche Passport. Тестування в Атланті має дати німецькому автобренду розуміння того, чи варто розвивати цю направленість далі.

Porsche став першим, хто запропонував отримати автівку по підписці. У вересні Volvo надав схожий сервіс Care від Volvo. Підписка на авто шведського автовиробника стоїть значно нижче — від $476 до $1100 в місяць. На відміну від Porsche почав працювати в 8 країнах: Швеції, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Італії, Норвегії, Польщі та США.

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі