Локхеймер топ-менеджер Google розповів, як йому вдається працювати з 9 до 17:30 і все вдало

 

Робочий график старшого віце-президента Google по платформам і екосистемам Хіроші Локхеймер привів у жах будь-якого трудоголіка. Він уходить з офісу у півшостої, а приходить не раніше дев'ятої. Однак, часто Хіроші сідає за ноутбук пізно ввечері, щоб працювати над якимось проектом. Але жертвувати особистим життям заради роботи Локхеймер зважується. Про те, як проходить його типовий робочий день і чому трудологізм — це не для нього, рохповів топ-менеджер Google


 


Кожного ранку перед роботою, Хіроші Локхеймер відправляє дітей до школи. «Для мене це як ритуал. Мені подобається це робити і я наполягає на тому, щоб це було моєю справою. Ми разом слухаємо новини у дорозі, діти задають мені питання про те, що відбувається в світі. Це важлива частина мого утра », — ділиться Локхеймер

В офіс він, як правило, встигає до 9 ранку. З тих пір, як Локхеймер зайняв керівну посаду, йому не доводиться годинами кодити, як раніше. І по його словам, він трохи сумує за дітьми.


Локхеймер завжди намагався найкращим чином розподілити свій час. Він також хоче не нависати над своєю командою і не проводити кожну вільну хвилину, відповідаючи на електронні листи. Замість цього він викроює для себе час на те, щоб порозмислювати.«Я стараюсь подивитися картинку в цілому і подумати про те, що над тим, що ми зараз працюємо, що відбувається в промисловості, що нам варто робити — звучить елементарно, але насправді дуже складно викрити час просто на роздуми», — визнає він.

Локхеймер займається спортом мінімум за півгодини в день, навіть коли подорожує. А туди він часто — партнери у Google по всьому світу і в його обов'язки входить тісна взаємодія. «Спорт допомагає мені перезаряджати, фізично й ментально», — визнає Локхеймер. Раніше він приступав до фізичних вправ, як тільки з'являвся вільний час, але зараз намагається дотримуватися графіку.

Наразі, він лишає офіс приблизно о 17:30. Діставшись дому, вечеря з сім'єю, а потім якийсь час просто відпочиває або дивиться телевізор.

Коли діти лягають спати, він сідає за ноутбук. «Догоняю деякі речі по роботі», — пояснив він. А ще деякий час Локхеймер  присвятив тому, щоб почитати чи щось цікаве або дослідити нові тенденції на ринку.

«Не знаю, добре чи погано це порада, але в моєму випадку особиста життя і робота дуже переплетені. Мені важко розділити ці речі. Тому звичайно я намагаюсь максимально дотримуватися своєї поведінки », — говорить він.

 

Нещодавно на www.facebook.com/zmiya.com.ua вийшла стаття про те, чому трудологізм не так лякає, як його малюють. За думкою філософа Ендрю Таггарта, потрібно не менш працювати — а менше переживати. 

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі