Спортивне харчування для бодібілдерів - як модний тренд в бізнес

Похожее изображение
1992 року, запам'ятався, як рік здорового життя, який увійшов в моду українців, але водночас постерігаючи за своїми друзями, знайомими і колегами, було помітно, що динамічнийо ритм життя задовольняється фастфудом і офісними снеками, а потім сідали на жорсткі дієти, щоб схуднути до літа. Експерти testosteron.com.ua які нещодавно розкрили як впливає стероид — Тренболон, знайшли в команду лікаря-дієтолога, шеф-кухаря, фітнес-тренера і задумали смачну службу порятунку. 
Користувач отримує програму харчування, Розроблену лікарем-дієтологом. Всі програми відповідають оптимальній кількості калорій, БЖУ, балансовання вітамінного, мікроелементного і амінокислотного складу, що підтверджено ТРП-аналізом (тест раціонального харчування).

Тактика бізнесу корисного харчування?
Почнемо безпосередньо з клієнта. Людина звертається в компанію з певною метою. Експерты припинили створювати контакт центр  вбиває терпіння клієнта IVR. Спілкуванням з клієнтами займається менеджеру підтримки скому такий підхід більше імпонує. Клієнт заповнює детальну анкету, отримує безкоштовну консультацію лікаря-дієтолога і визначається з програмою харчування Testosteron.com.ua.

Картинки по запросу диета мужчин  

Базові варіанти схуднення:
  • Експрес-схуднення
  • плавне схуднення
  • баланс схудненя
  • Фитнес меню
  • Smart-lunch
  • Харчування для вагітних
  • Дієт-стіл No5
  • Сушка для Чоловіків
  • Спортивне білкове меню

Картинки по запросу диета любимая меню 

 Бизнес ідея здорового харчування testosteron.com.ua  
Завждипроводяться закупівліта підготовчі кухонні роботи. Вночі основні страви готуються, охолоджуються, зважуються, фасуються в лотки, укладаються в сумки з хладогеном. З 5 ранку кур'єри розвозять замовлення за адресами. Успіх надійності - використання власної службу логістики. Кур'єр - важлива ланка в контакті з клієнтом. якому приділяється велика увага відбору та навчання персоналу.

Як керівник, я відмовилася від позиції суворого спостерігача. З регулярною періодичністю особисто обробляю замовлення, приймаю дзвінки, як клієнт-менеджер, спілкуюся в вайбере за відгуками. Мій бізнес-партнер  виїжджає на доставку, щоб краще зрозуміти очікування клієнта.

Використовувалась практика «таємний покупець». Такі люди їдять за спеціальною ціною. Їхня думка - можливість подивитися на сервіс з боку, очима клієнта.

Похожее изображение 


 Ключ до успіху взаємо вигідне партнерством

Довіра - елемент, який пов'язує згоду. Воно створює середовище для процвітання бізнесу. Залишаємося відкритими - будь-який клієнт або партнер Testosteron.com.ua може відвідати нашу кухню, тому  закупили одноразові шапочки і халатики. Можна подивитися, хто і з яких продуктів готує збалансоване харчування, переконатися в чистоті і порядку закулісної частини онлайн-сервісу. Рівень довірі будує програму лояльності. Щомісяця люди купують зайві кілограми і нараховуємо на бонусний рахунок за 100 грн за 1 кг втраченої ваги.

Реальну цінність у партнерстві з «вузькими» спеціалістами. а саме, для розробки спеціальногоменю для спортсменів-бодібілдерів залучено Андрія Хомицького, особистого тренера, дворазового чемпіона світу з бодібілдингу за версією IFBB. Такий підхід дозволяє зберегти і примножити загальний рівень довіри до сервісу.



Похожее изображение 


Споживачи звертаються за їжею або за результатом?

Більшість бажаючих звертаються за їжею, а отримують рішення. Рішення - це не просто доставка їжі і економія часу на рутинних речах (регулярна закупівля продуктів, приготування їжі) як оптимальний спосіб життя, стати здоровішими, стрункішими, красивіше. У спілкуванні з клієнтами відстежується динаміка, яка освітлює на якому етапі потрібна додаткова допомога, мотивація або корекція програми. Таким чином, процес схуднення стає безпечним, контрольованим і результативним.

 Продукти купуються щодня строго під кількість потреб.
Ніякого замороженого м'яса або риби. Дотримано високий рівень вимог до якості використовуваних продуктів: курячі яйця з органічної ферми; сезонні овочі — від локального фермера; замість цукру в наших корисних десертах мед від пасічника Миколи з Чернігівщиниі; Мікрогрін поставляє господар безпосередньо з грядки з добірних сертифікованого насіння; крупи, молочна продукція — тільки затверджені лікарем-дієтологом торгові марки.  

Картинки по запросу диета мужчин 


Що нового ви дізналися про своїх клієнтів?

Спочатку ми орієнтувалися на жіночу аудиторію. А виявилося, що серед клієнтів «Шпинат» більше чоловіків. Вони активніше реагують на рекламу, охочіше діляться результатами і вважають за краще тривалі програми харчування (на 14 або 30 днів), на відміну від жінок, які попередньо пробують сервіс (до 5 днів). Найчастіше саме чоловіки цікавляться програмою харчування «Для вагітних». Це приємний момент прояви турботи. Ми щиро віримо, що наша глобальна місія — змінити харчові звички українців на більш здорові — здійсненна!




0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі